RVS tig lassen | Orbitaal lassen in hoge kwaliteit

RVS tig lassen | Orbitaal lassen in hoge kwaliteit

RVS tig lassen | Waarom kiezen voor SLM-Techniek in Beilen?

  • Jarenlange ervaring
  • Uitermate hoge kwaliteit
  • Flexibel en meedenkend
  • Goede en transparante communicatie

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Waarom orbitaal lassen?

RVS tig lassen | Dit is een gemechaniseerde manier van TIG-lassen. Dit wordt veelal toegepast bij ronde voorwerpen als buizen, flenzen en warmtewisselaars. De doorlas is perfect, waardoor de materialen uitstekend geschikt zijn voor industrieën waarin hygiëne erg belangrijk is. Middels een automatisch lasproces wordt een hoge kwaliteit, optimale sterkte en perfecte doorlas verkregen. Hierdoor is de binnenkant glad, is er geen doorzakking, ziet het er optisch goed uit en kan er op zeer hoge snelheid geleverd worden. Bij orbitaal lassen draait de lasboog 360 graden om de buizen heen, waardoor de buizen zelf niet hoeven rond te draaien.

rvs tig lassen

Een aantal van onze projecten

SLM-Techniek heeft al vele projecten mogen uitvoeren op het gebied van orbitaal laswerk. Veel werkzaamheden hebben wij uitgevoerd bij bedrijven in de zuivelindustrie, maar ook bij andere bedrijven waar hygiëne belangrijk is komen we over de vloer. Het mooie van deze werkzaamheden is dat deze vaak op onze eigen locatie kunnen worden geprefabriceerd om deze vervolgens op de gewenste locatie in zijn geheel te plaatsen.

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die wij al hebben mogen uitvoeren? Een kleine greep uit onze projecten kunt u op onze website bekijken. Zowel met foto's als begeleidende tekst over de uitvoering ervan. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op onze projectenpagina.

Projectenpagina

Wij zijn lid van...

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd of SLM-Techniek u kan helpen bij uw project? U mag natuurlijk altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door ons contactformulier in te vullen, of door telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 0593-56 66 92.