RVS lassen | Orbitaal lassen in hoge kwaliteit

RVS lassen | Orbitaal lassen in hoge kwaliteit

SLM Techniek is de specialist op het gebied van RVS lassen.

  • Zeer veel ervaring
  • Laswerk van hoge kwaliteit
  • Uiterst flexibel
  • Duidelijke en transparante communicatie

Wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Diverse soorten laswerken

SLM Techniek is gespecialiseerd in RVS lassen. Veel projecten die wij uitvoeren zijn voor bedrijven in de voedingsindustrie of farmacie. Wij maken gebruik van orbitaal lassen, dit is een geautomatiseerd TIG proces. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het lassen van buizen en pijpen. Deze manier van lassen levert zowel kwalitatief als visueel zeer hoogwaardige lassen op. Er ontstaat namelijk een perfecte doorlas, hierdoor zijn deze laswerken uiterst geschikt voor industrieën waar hygiëne van groot belang is.

Ons werk bekijken?

Wij hebben al vele projecten uitgevoerd. U kunt deze hier bekijken.

rvs lassen

Leidingwerk en RVS constructies

SLM Techniek heeft al voor vele grote bedrijven installaties mogen lassen. Wij zijn een betrouwbare multidisciplinaire partner als het gaat om de aanleg van uw leidingwerk en constructies. Wij kunnen u een maximale veiligheid garanderen en tevens hygiëne, doordat wij gebruikmaken van hoogwaardige materialen. Wat wij erg belangrijk vinden, is dat uw wensen en veiligheids- en hygiënerichtlijnen centraal staan bij de afwerkmethoden die wij toepassen.

Voor controles gebruiken hij betrouwbare inspectiemiddelen zoals endoscopie. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van productieprocessen garanderen. Tijdens het gehele proces zijn wij flexibel inzetbaar, van ontwerp, tot installatie of onderhoudstraject. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed met u meedenken voor geschikte oplossingen. Wanneer er sprake is van een eventuele storing, zullen wij ook altijd snel actie ondernemen.

Wij zijn lid van...


rvs lassen

Projecten

Wij hebben al vele installaties ontworpen en ontwikkeld. Bekijk ze hier.

Projecten
rvs lassen

Skidbouw

Wij monteren deze complete procesinstallatie in onze eigen werkplaats en sluiten deze daarna aan in uw productieruimte.

Meer informatie
rvs lassen

Contact

Wij zijn gevestigd in Beilen aan de Romhof 37. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, mailen of ons formulier in te vullen.

Contact

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u op zoek naar een partij wat u kan helpen op het gebied van RVS laswerk? De eerste stap is bij ons altijd vrijblijvend contact om te bespreken of wij u kunnen helpen. U zit nergens aan vast. Neem dan ook gerust contact met ons op. Dat kan door ons contactformulier in te vullen, of door telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 0593-56 66 92.