Orbitaal lassen RVS | Geheel op basis van uw wensen

Orbitaal lassen RVS | Geheel op basis van uw wensen

Orbitaal lassen RVS biedt vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit lasverbindingen
  • Snelle lasmethode
  • Perfecte doorlas

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het formulier.

SLM Techniek is gevestigd in Beilen, Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in orbitaal lassen. Deze lasmethode wordt gebruikt voor het lassen van buizen, leidingen en ronde objecten. Projecten die we uitvoeren vinden vaak plaats in de voedingsindustrie, maar ook in de farmacie of andere industrieën waar hygiëne uiterst belangrijk zijn. Orbitaal lassen RVS? Lees dan op deze pagina wat we voor u kunnen betekenen.

orbitaal lassen rvs

Waarom orbitaal lassen?

Orbitaal lassen is eigenlijk dé manier op een perfecte doorlas te krijgen. Dit is ook de reden waarom deze manier van lassen veelvuldig gebruikt wordt in de zuivelindustrie, voedingsindustrie, farmacie en halfgeleiderindustrie. Hier liggen de kwaliteitseisen op het gebied van lassen hoog.

Naast het feit dat orbitaal lassen zorgt voor een hoge kwaliteit lasverbinding, werkt een orbitaalsysteem ook zeer snel. Wanneer er bij twee buizen handmatig gelast moet worden, dan gaat er vaak veel tijd verloren. Dat komt omdat deze buizen vaak op een manipulator geplaatst moeten worden waarbij de buizen ronddraaien. Dit is bij orbitaal lassen overbodig, omdat de lasboog 360 graden om de buizen draait.

Onze projecten

Wij hebben al vele projecten uitgevoerd op het gebied van orbitaal lassen van RVS. We hebben hieronder een aantal projectbeschrijvingen geplaatst.