Orbitaal lassen | SLM Techniek

Orbitaal lassen | SLM Techniek

Orbitaal lassen biedt vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit lassen
  • Snelle realisatie
  • Hoge continuïteit

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Orbitaal lassen is de techniek waarbij ronde objecten aan elkaar worden gelast met behulp van een orbitaal lasapparaat. Orbitaal lassen geeft een zeer hoogwaardig resultaat en wordt veel gebruikt voor de zuivelindustrie, voedingsindustrie, farmacie en halfgeleiderindustrie waar er hoge kwaliteitseisen gelden aan de lassen en snelheid gewenst is. SLM Techniek is een vertrouwd partner voor orbitaal lassen voor een groot aantal klanten binnen zeer uiteenlopende branches. Meer weten? Lees hieronder meer.

De voordelen van orbitaal lassen

Orbitaal lassen is een gemechaniseerde vorm van TIG-lassen en wordt voornamelijk toegepast voor het lassen van ronde objecten zoals flenzen, warmtewisselaars en buismateriaal. Doordat het een geautomatiseerde vorm van lassen betreft, biedt orbitaal lassen de onderstaande voordelen:


Zeer hoge kwaliteit

Doordat orbitaal lassen een gemechaniseerde lasvorm is, is de las van zeer hoge kwaliteit waardoor dit laswerk bij uitstek geschikt is voor branches waar hoge eisen gelden aan het laswerk.

Optimale snelheid

Waar een normale lasser vaak lang bezig is met het leggen van een las tussen twee ronde objecten, is dit bij orbitaal lassen niet het geval. Binnen korte tijd wordt er een zeer nauwkeurige las gelegd.

Continuïteit

De machine draait 360 graden om het ronde object heen en hoeft niet telkens opnieuw ingesteld te worden zolang de wanddikte, materiaalsoort en diameter hetzelfde zijn. Dit zorgt voor een hoge mate van continuïteit.

orbitaal lassen

Een inkijkje in onze projecten

Wij hebben bij SLM Techniek al een groot aantal projecten naar volle tevredenheid van onze partners op mogen leveren. Hieronder vindt u een inkijkje in het werk wat wij af hebben mogen leveren.

Orbitaal lassen | SLM Techniek

Over SLM Techniek

SLM Techniek is een zeer betrouwbare en multidisciplinaire partner op het gebied van orbitaal laswerk, skidbouw, t-trekken en het begeleiden van projecten binnen uw organisatie. Ons team is zeer flexibel, levert hoogwaardige kwaliteit en heeft veel compassie met het werk waar wij in gespecialiseerd zijn. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine projecten. Bij SLM Techniek vindt u de professionaliteit, kwaliteit en kunde waar u naar opzoek bent.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij vertellen u graag meer.