Leidingwerk
100%
min
160%

Leidingwerk

Leidingwerk volledig naar uw specificaties: bij SLM bent u aan het juiste adres

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Volledig op maat
  • SLM Techniek: uw betrouwbare partner voor RVS leidingwerk

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Leidingwerk op maat bij SLM Techniek

Wanneer het om leidingwerk gaat, bent u Bij SLM Techniek aan het juiste adres. Binnen ons bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het maken van leidingwerk volledig naar specificaties van de klant. Van voedselindustrie tot scheepsbouw of offshore, bij SLM Techniek zorgen wij ervoor dat al het leidingwerk voldoet aan de eisen die u als klant stelt, maar ook dat deze aan alle industriestandaards voldoet. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hieronder meer of neem geheel vrijblijvend contact op.

Waarom uw leidingwerk door SLM Techniek laten maken?

Bij SLM Techniek beschikken we over moderne technieken om het door u gewenste leidingwerk op maat te maken. Hierbij is alles gericht op een snelle implementatie van het leidingwerk in uw systeem in combinatie met een zeer hoogwaardig eindresultaat. Hoe we dit realiseren? Door middel van orbitaal lassen. Dit biedt de volgende voordelen:


Zeer hoge kwaliteit

Bij orbitaal lassen met een orbitaal machine wordt uw leidingwerk zeer nauwkeurig aan elkaar gelast, waardoor het leidingwerk wat wij leveren geschikt is voor onder andere de zuivelindustrie, voedingsindustrie, farmacie en halfgeleiderindustrie waar hoge kwaliteitsstandaarden bestaan op het gebied van lassen.

Zeer snel resultaat

Door de technieken die wij gebruiken, is het mogelijk om in hoog tempo zeer precies te lassen waardoor snel een hoogwaardig eindresultaat ontstaat en het systeem niet lang stil ligt.

Volledig op maat

Wij leveren het al het leidingwerk volledig volgens uw specificaties. Daarnaast adviseren wij u graag over wat in uw situatie het beste resultaat geeft.

Leidingwerk

Een inkijkje in onze afgeronde projecten

Bij SLM Techniek hebben wij al vele projecten, naar volle tevredenheid van onze partners, op mogen leveren. Hieronder vindt u een inkijkje in onze afgeronde projecten.

leidingwerk

OVER SLM TECHNIEK

Bent u op zoek naar een multidisciplinaire en zeer betrouwbare partner voor de realisatie van leidingwerk, skidbouw, t-trekken of voor begeleiding van uw lasprojecten? Dan bent u hiervoor bij SLM Techniek aan het juiste adres. Bij ons vindt u een team wat zich constant aanpast aan uw wensen en omstandigheden en volledig gericht is op het realiseren van het beste eindresultaat in uw situatie. En dit doen wij met veel compassie met het werk waarin wij gespecialiseerd zijn. Kleine of grote projecten: SLM Techniek is hét adres wanneer u opzoek bent naar professionaliteit en expertise.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

MEER WETEN? VUL ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER IN

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij vertellen u graag meer.