laswerken

Laswerken | SLM Techniek is gespecialiseerd in laswerken

Laswerken laten verrichten? SLM-Techniek biedt de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit lassen
  • Snelle realisatie
  • Hoge continuïteit

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Laswerken

Wilt u laswerken laten verrichten? Bij SLM Techniek zijn wij gespecialiseerd in orbitaal laswerken. Deze techniek is speciaal ontwikkeld voor het aan elkaar lassen van ronde objecten met behulp van een orbitaal lasapparaat. Dit soort laswerk geeft een zeer hoogwaardig resultaat en wordt veelvuldig gebruikt voor de zuivelindustrie, voedingsindustrie, farmacie en halfgeleiderindustrie waar hoge kwaliteitsstandaarden gelden en een snelle oplossing gewenst is. SLM Techniek is uw vertrouwde partner op het gebied van orbitaal laswerken en heeft naar volle tevredenheid werkzaamheden mogen verrichten voor een groot aantal klanten binnen zeer uiteenlopende branches. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

De voordelen van orbitaal laswerk

Orbitaal laswerk is een gemechaniseerde vorm van TIG-lassen. Deze vorm van laswerk wordt voornamelijk toegepast bij het lassen van ronde objecten zoals flenzen, warmtewisselaars en buismaterialen. Orbitaal laswerk is een geautomatiseerde vorm van lassen, waardoor de onderstaande voordelen ontstaan:


Zeer hoge kwaliteitsstandaard

Doordat orbitaal laswerk een gemechaniseerde lasvorm betreft, is de las van erg hoge kwaliteit. Dit maakt deze vorm van laswerk bij uitstek geschikt voor branches waar hoge kwaliteitseisen worden gesteld.

Optimale snelheid

Orbitaal laswerk is een vorm van laswerk waarbij snelheid centraal staat. Binnen korte tijd wordt er een zeer nauwkeurige las gelegd, in tegenstelling tot andere vormen van laswerken waar met de hand een las wordt gelegd tussen twee ronde objecten.

Continuïteit

De machine die de las zet om de twee ronde objecten aan elkaar te bevestigen, draait 360 graden om het ronde object. Tevens hoeft hij niet opnieuw ingesteld worden zolang de wanddikte, materiaalsoort en diameter hetzelfde zijn. Hierdoor ontstaat een hoge mate van continuïteit.

laswerken

Een inkijkje in onze projecten

Wij hebben bij SLM Techniek al een groot aantal projecten naar volle tevredenheid van onze partners op mogen leveren. Hieronder vindt u een inkijkje in het werk wat wij af hebben mogen leveren.

Laswerken | SLM Techniek is gespecialiseerd in laswerken

Over SLM Techniek

In SLM Techniek vindt u een zeer betrouwbare en tevens multidisciplinaire partner op het gebied van orbitaal laswerken, skidbouw, t-trekken en het begeleiden van projecten binnen uw organisatie. Het team van SLM Techniek is zeer flexibel, staat voor hoge kwaliteit en heeft veel compassie met het werk waarin wij gespecialiseerd zijn. Voor zowel grote als kleine projecten kunt u bij ons terecht. De professionaliteit, kwaliteit en kunde waar u naar opzoek bent, vindt u bij SLM Techniek.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij vertellen u graag meer.

  • Romhof 37
    9411 SB Beilen - Drenthe
  • 0593-56 66 92