Lasspecialist nodig? Schakel dan SLM Techniek in!

SLM Techniek in Beilen

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van lassen, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons bedrijf hebben we een uitgebreide expertise in verschillende aspecten van lassen, waaronder procesinstallatie, skidbouw, orbitaal laswerk en zelfs projectbegeleiding. Met onze jarenlange ervaring en bewezen betrouwbaarheid zijn wij de ideale partner om mee samen te werken als lasspecialist.

Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit, die ons in staat stelt om aan te passen aan de specifieke behoeften van uw project. We zijn trots op het leveren van hoge kwaliteit werk en gaan gepassioneerd te werk om ervoor te zorgen dat het eindresultaat altijd voldoet aan uw verwachtingen, of zelfs overtreft. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Als u een lasspecialist wilt inschakelen die niet alleen kennis heeft van de nieuwste technieken en apparatuur, maar ook een proactieve benadering heeft bij elk project, dan zijn wij de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw lasuitdagingen. Samen kunnen we een succesvolle en duurzame oplossing vinden voor uw specifieke eisen.

Lasspecialist nodig? Schakel dan SLM Techniek in!

Procesinstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in procesinstallatie voor food en pharma. In deze industrie is het zeer essentieel dat een leidingsysteem betrouwbaar maar ook hygiënisch ontworpen wordt en ook nog eens eenvoudig te reinigen. Bij SLM Techniek hebben wij al vele projecten uitgevoerd binnen deze industrie en hebben wij al voor grote bedrijven mogen werken. Wij zijn een betrouwbare en multidisciplinaire partner op het gebied van aanleg van uw leidingwerk en constructies.

Doordat wij alleen hoogwaardige materialen gebruiken, kunnen wij een maximale veiligheid en hygiëne garanderen. Wij passen afwerkmethoden toe waarbij uw wensen centraal staan, evenals veiligheids- en hygiënerichtlijnen.

Lees verder
Lasspecialist nodig? Schakel dan SLM Techniek in!

Skidbouw

Wilt u een procesinstallatie die snel geïnstalleerd kan worden? Dan is een skid hiervoor zeer geschikt. Wij monteren de complete procesinstallatie in dit geval in onze eigen werkplaats en sluiten deze vervolgens aan in uw productieruimte. Hierdoor hoeft het productieproces nauwelijks vertraging op te lopen. Daarnaast kunt u de skid helemaal zelf samenstellen en wordt deze voor u op maat gemaakt. Tijdens herinrichting of verbouwing kan de skid makkelijk verplaatst worden, omdat de complete installatie op een frame staat.

Bent u op zoek naar een lasspecialist die dit voor u kan verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Lees verder