Lasspecialist nodig? Schakel dan SLM Techniek in

SLM Techniek in Beilen

Lasspecialist inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen op het gebied van procesinstallatie, skidbouw, orbitaal laswerk maar ook projectbegeleiding. Wij zijn een ervaren en tevens betrouwbare partij om mee samen te werken. Doordat wij flexibel zijn, hoge kwaliteit leveren en gepassioneerd te werk gaan, kunnen wij u altijd voorzien van een eindresultaat waarover u meer dan tevreden kunt zijn.

Lasspecialist nodig? Schakel dan SLM Techniek in

Procesinstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in procesinstallatie voor food en pharma. In deze industrie is het zeer essentieel dat een leidingsysteem betrouwbaar maar ook hygiënisch ontworpen wordt en ook nog eens eenvoudig te reinigen. Bij SLM Techniek hebben wij al vele projecten uitgevoerd binnen deze industrie en hebben wij al voor grote bedrijven mogen werken. Wij zijn een betrouwbare en multidisciplinaire partner op het gebied van aanleg van uw leidingwerk en constructies.

Doordat wij alleen hoogwaardige materialen gebruiken, kunnen wij een maximale veiligheid en hygiëne garanderen. Wij passen afwerkmethoden toe waarbij uw wensen centraal staan, evenals veiligheids- en hygiënerichtlijnen.

Lees verder
Lasspecialist nodig? Schakel dan SLM Techniek in

Skidbouw

Wilt u een procesinstallatie die snel geïnstalleerd kan worden? Dan is een skid hiervoor zeer geschikt. Wij monteren de complete procesinstallatie in dit geval in onze eigen werkplaats en sluiten deze vervolgens aan in uw productieruimte. Hierdoor hoeft het productieproces nauwelijks vertraging op te lopen. Daarnaast kunt u de skid helemaal zelf samenstellen en wordt deze voor u op maat gemaakt. Tijdens herinrichting of verbouwing kan de skid makkelijk verplaatst worden, omdat de complete installatie op een frame staat.

Bent u op zoek naar een lasspecialist die dit voor u kan verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Lees verder