Lassen op locatie | SLM Techniek staat voor kwaliteit

Lassen op locatie | SLM Techniek staat voor kwaliteit

Lassen op locatie? Kies dan voor SLM Techniek

  • Uitstekende kwaliteit
  • Een zeer goede service
  • Jarenlange ervaring
  • Van A tot Z

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Orbitaal lassen

SLM Techniek is gespecialiseerd in orbitaal lassen. Dit is een volledig geautomatiseerd TIG-proces. Dat is een speciale manier van lassen en staat voor Tungsten Inert Gas. Tungsten is de Engelse naam voor wolfraam en er wordt gebruikgemaakt van inert gas. Orbitaal lassen wordt voornamelijk ingezet om ronde buizen en leidingen te kunnen lassen. Deze vorm van lassen wordt hiervoor gebruikt omdat de kwaliteit van de lassen die hiermee tot stand komen zeer hoog is. Een lasboog draait 360 graden rondom de buizen, waardoor de doorlas perfect is met een inwendige gladde lasnaad. Dit kan voor buizen met dunne maar ook dikke wanden worden gebruikt. Doordat de kwaliteit zo hoog is, wordt er veel gebruik van gemaakt in industrieën voor voedsel en farmacie. Naast lassen in onze werkplaats kunnen wij ook komen lassen op locatie.

Onze projecten

Wij hebben al vele diverse projecten mogen opleveren. Wilt u zien wat voor werkzaamheden we zoal kunnen uitvoeren? Kijk dan eens naar onze projecten.

Lassen op locatie | SLM Techniek staat voor kwaliteit

SLM Techniek in Beilen

Wij zijn al jarenlang gevestigd in Beilen. Naast orbitaal laswerk bieden wij diverse diensten aan. Zo kunnen we u helpen met procesinstallatie, projectbegeleiding en skidbouw. We zijn voornamelijk actief in de zuivel-, voeding- en farmaceutische industrie. We kunnen echter in alle industrieën waar laswerkzaamheden benodigd zijn, opereren.

We proberen zo veel mogelijk te werken vanuit onze eigen werkplaats, zodat een installatie vervolgens snel kan worden geplaatst zonder dat een productieproces daarvoor (lang) stil hoeft te liggen. Wanneer het niet mogelijk is om deze voorbereidende werkzaamheden in onze werkplaats uit te voeren, dan is het natuurlijk geen enkel probleem om dit op locatie te doen. We vinden het belangrijk dat u geholpen wordt op de manier die voor u wenselijk is en wat voor u het meest efficiënt is.

Over ons

Offerte opvragen

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul daarvoor ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Contact

Meer over orbitaal lassen

Wat houdt dat nu eigenlijk in, orbitaal lassen? Lees er meer over op de volgende pagina. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Lees verder