Lasbedrijf SLM-Techniek in Beilen, Midden-Drenthe

Onze diensten

Of het nu gaat om procesinstallatie, het bouwen van skids, het uitvoeren van orbitaal laswerk of het begeleiden van projecten, bij ons bent u aan het juiste adres. Lasbedrijf SLM Techniek is een deskundige en betrouwbare partner. Ons team is flexibel, levert uitstekende kwaliteit en heeft een passie voor het werk waarin we uitblinken.

Lasbedrijf SLM-Techniek in Beilen, Midden-Drenthe

Orbitaal lassen

Orbitaal lassen is een geavanceerde lastechniek die wordt gebruikt voor het verbinden van pijpen of buizen. Bij orbitaal lassen wordt een lasboog in een cirkelvormige beweging rondom de lasnaad gebracht, terwijl de lasboog en de lasdraad gelijktijdig roteren. Deze methode zorgt voor een gelijkmatige en nauwkeurige las, met minimale vervorming en een hoge kwaliteit.

Het proces maakt gebruik van speciale orbitaal lasmachines die zorgen voor een geautomatiseerde en constante laskwaliteit. Orbitaal lassen wordt veel toegepast in industrieën zoals de petrochemie, energieopwekking en voedingsmiddelenindustrie, waar de vereisten voor sterke en betrouwbare lasverbindingen hoog zijn.

Contact opnemen

Wij zijn een betrouwbare en veelzijdige partner die gespecialiseerd is in diverse vakgebieden, zoals procesinstallatie, projectbegeleiding, skidbouw en orbitaal laswerk. Ons ervaren team is bekwaam in zowel grote als kleine projecten en biedt waardevolle adviezen en ondersteuning. We streven naar continuïteit en leveren altijd hoogwaardige kwaliteit.

Bent u benieuwd of Lasbedrijf SLM Techniek iets voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Romhof 37
    9411 SB Beilen - Drenthe
  • 0593-56 66 92