Skidbouw

Skidbouw

Uw productieproces loopt door

Bent u op zoek naar een nieuwe, flexibele procesinstallatie die snel kan worden geïnstalleerd? Dan is een skid de oplossing voor u. Deze complete procesinstallatie monteren we bij SLM Techniek in onze eigen werkplaats en sluiten we daarna aan in uw productieruimte. Hierdoor ligt uw productieproces nauwelijks stil.

Voordelen van een skid

  • U kunt de skid helemaal zelf samenstellen en wordt op maat voor u ontworpen. Filtratie, CIP (Cleaning in Place), tanks of complete procesinstallaties; alles is mogelijk. Zo heeft u een procesinstallatie die helemaal voldoet aan uw wensen.
  • SLM Techniek zet de skid in onze eigen werkplaats in elkaar, inclusief automatisering en installeren deze daarna snel en effici├źnt in uw productieruimte.
  • U kunt de skid tijdens een herinrichting of verbouwing eenvoudig verplaatsen. De complete installatie staat namelijk op een frame

Neem contact met ons op!

Neem gerust contact op

SLM Techniek staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag komen wij met u in gesprek om van daaruit verder te bouwen aan een langdurige samenwerking.


+ Meer

Contact

SLM Techniek
Romhof 37
9411 SB Beilen

+31 (0)593 - 56 66 92
+31 (0)6 - 29 330 307